Home » Agenda

 

 

Let op! De lezing van woensdag 21 februari 2018 gaat helaas niet door. Misschien dat deze lezing in het najaar nogmaals ingepland wordt.

 

 

 

Donderdag 19 april 2018: Op weg naar het volgende tijdperk

Stichting de Witte Roos voor spirituele bewustwording

Adres: Dronensingel 1, Bodegraven

Aanvang: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur

Kosten: € 12,50

LET OP! Reserveren is vanwege een beperkt aantal plaatsen noodzakelijk.

Dit kan via de site:  http://www.dewitteroos.info/agenda.html of een mail sturen naar: reserveren@dewitteroos.info

 

De aarde nadert een geestelijke overgangstijd. Er zal een nieuwe periode aanbreken, die van cruciale betekenis is voor het goddelijk verlossingsplan dat uit zeven tijdperken bestaat.

De verlossing die Christus bracht, luidde het vierde tijdperk in waarin wij nu leven, en nu wil Hij de volgende stap met ons zetten naar het vijfde tijdperk: het duizendjarig vrederijk.

Deze overgangstijd zal gepaard gaan met grote veranderingen en uitdagingen, maar zal uiteindelijk uitmonden in de geestelijke bevrijding van de aarde.

Door middel van geïnspireerde boodschappen proberen God en Zijn engelenwereld ons door deze voorbereidende fase heen te leiden. Het is aan ons: laten we ons leiden door ons eigen ego of worden we ontvankelijk voor de leiding van God?

In deze lezing wordt stilgestaan bij de wijze waarop wij ons hierop kunnen voorbereiden en hoe wij zelf hierin een rol kunnen spelen.

 

“De transformatie kan alleen plaatsvinden als de sfeer van de aarde zoveel Christusbewustzijn in zich draagt, dat de duisternis daaruit verdreven zal worden.

En jullie zelf zijn degenen die dit bewustzijn in de aardse sfeer geboren moeten laten worden.”