Home » Welkom

Welkom

Allereerst heet ik u van harte welkom op mijn website.
Ik ben Roelof Tichelaar, in 1964 geboren in Hoogeveen, waar ik al jaren een praktijk voor psychische, pastorale en spirituele hulpverlening en weerbaarheid voer. Daarnaast heb ik een aantal boeken geschreven over diverse onderwerpen op het gebied van christelijke spiritualiteit, weerbaarheid, psychisch-geestelijke hulpverlening, geestelijke bevrijding en aanverwante zaken.

Deze boeken kunt u rechtstreeks - via het e-mailadres op deze website - bij mij bestellen. (Zie hiervoor de rubriek 'boeken' op deze website.)

Ik bied hulp aan mensen met de meest uiteenlopende psychische problemen (onder andere depressies, burn-out, angsten, trauma's, etc.) en problemen met grenzen stellen (nee leren zeggen, voor jezelf opkomen, jezelf beschermen). Ook help ik mensen met - zowel positieve als negatieve - bovennatuurlijke (paranormale) ervaringen. (Het leren omgaan met geestelijke talenten of gaven en bevrijding bieden aan mensen die verstrikt zitten in negatieve geestelijke invloeden.) Ook met lichamelijke klachten kunt u bij me terecht. Door middel van energiebehandeling kunnen uw natuurlijke energiestromen weer in balans worden gebracht.
Ik noem mezelf een 'spiritueel christen' (zie ook in de linker kolom de button 'Christelijke spiritualiteit') en ben therapeut, geestelijk genezer, docent en coach weerbaarheid, docent spiritualiteit en pastoraal hulpverlener, zodat u ook bij mij terecht kunt met levens- en geloofsvragen.
U kunt me ook uitnodigen voor het geven van lezingen en trainingen. Onder de button 'Lezingen' kunt u hier meer over lezen.
Ook wil ik graag uw aandacht vestigen op de 'Goed Nieuwsbrief'. Heeft u belangstelling voor deze gratis nieuwsbrief (met artikelen, nieuws, enzovoort)? Klikt u dan even op de button 'Goed Nieuwsbrieven' in de linker balk. U kunt zich hier voor aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@roeloftichelaar.nl.
U krijgt de Goed Nieuwsbrief dan automatisch via de e-mail toegestuurd.
Een vriendelijke groet en bedankt voor uw bezoek,

Roelof Tichelaar