Welkom

Allereerst heet ik u van harte welkom op mijn website.
Ik ben Roelof Tichelaar, in 1964 geboren in Hoogeveen, waar ik al jaren een praktijk voor psychische, pastorale en spirituele hulpverlening en weerbaarheid voer. Daarnaast heb ik een aantal boeken geschreven over diverse onderwerpen op het gebied van christelijke spiritualiteit, weerbaarheid, psychisch-geestelijke hulpverlening en aanverwante zaken. Deze boeken kunt u rechtstreeks - via het e-mailadres op deze website - bij mij bestellen. (Zie hiervoor de rubriek 'boeken' op deze website.)

Ik ben therapeut, geestelijk hulpverlener, docent en coach weerbaarheid en zelfverdediging, docent spiritualiteit en pastoraal hulpverlener.
U kunt me ook uitnodigen voor het geven van lezingen en trainingen. Onder de button 'Lezingen' kunt u hier meer over lezen.
Ook wil ik u wijzen op de 'Goed Nieuwsbrief'. Heeft u belangstelling voor deze gratis nieuwsbrief (met artikelen, nieuws, enzovoort)? Klikt u dan even op de button 'Goed Nieuwsbrieven' in de menubalk. U kunt zich hier voor aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@roeloftichelaar.nl.
U krijgt de Goed Nieuwsbrief dan automatisch via de e-mail toegestuurd.
Een vriendelijke groet en bedankt voor uw bezoek,

Roelof Tichelaar